Bravčové v hruškovo-smotanovej omáčke

Potřebné ingredience
br.panenka alebo kuracie prsia,2 pl oleja,korenie,sol,1 pl masla,4 hrušky,1 čl hnedeho cukru,1 červena cibula,1 čl tymianu,1 sladka smotana,1 čl medu
Postup přípravy

Hrušky očistíme,nakrajame na mesiačiky a na masle s cukrom podusíme asi 10 minut.

Masko si osolíme ,nakoreníme, naklepeme a opražíme na oleji.Vyberieme a nechame v teple.Môžete použit panenku alebo kuracie prsia..

Vo výpeku si orestujeme cibulu,pridame tymian a med.Nechame skaramelizovat.

Zalejeme smotanou,pridame hrušky ,ochutíme solou a korením a nechame zredukovat.

Mäsko na tanieri prelejeme. Bolo to fakt úžasné , velmi rýchle a jednoduché..Delikatesa :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu









